Skip to main content
[VIDEO] Mak Melutut Nangis, Isteri Tak Percaya Suami Akhirnya Negatif COVID-19

Sharing is caring!

Ancaman wabak COVID-19 sememangnya sangat berisiko tinggi dan tidak mengenal siapa sasarannya. Susulan itu, ramai yang berasa risau hingga memilih untuk menjalini tempoh kuarantin secara kendiri di rumah.

BACA : [VIDEO] Berjam-Jam Pakai Sut PPE, Frontliner Sesak Nafas Rebah Bawah Meja

Terdetik rasa tanggungjawab dalam diri, seorang lelaki bernama Eddie Diena turut melakukan hal sama selain terpaksa berjauhan tempoh masa lama daripada orang tersayang. Bukan sahaja kekangan masa, malah faktor keselamatan juga membuatkan dia terpaksa menahan diri daripada pulang berjumpa keluarga. Bagaimanapun, lelaki ini meluahkan rasa syukur apabila dia akhirnya disahkan negatif wabak tersebut.

[VIDEO] Mak Melutut Nangis, Isteri Tak Percaya Suami Akhirnya Negatif COVID-19 2

[VIDEO] Mak Melutut Nangis, Isteri Tak Percaya Suami Akhirnya Negatif COVID-19 3

Menerusi rakaman video penuh emosi itu, menyaksikan pertemuan Eddie bersama ahli keluarganya yang sudah hampir 7 bulan tidak bertemu. Difahamkan, dia berusaha membuat kejutan istimewa untuk pulang tanpa pengetahuan isteri dan ibunya.

[VIDEO] Mak Melutut Nangis, Isteri Tak Percaya Suami Akhirnya Negatif COVID-19 4

[VIDEO] Mak Melutut Nangis, Isteri Tak Percaya Suami Akhirnya Negatif COVID-19 5

Tatkala terpinga-pinga terpinga-pinga melihat kelibat suaminya, si isteri kemudian terus melulu memeluk lelaki yang sangat dirinduinya selama ini. Lebih meruntun jiwa lagi apabila ibunya menangis sambil melutut tanda syukur atas kepulangannya. Tidak sekadar mendapat jumlah tontonan mencecah 20 ribu, malahan kebanyakan netizen mengakui sebak melihat momment bermakna tersebut.

[VIDEO] Mak Melutut Nangis, Isteri Tak Percaya Suami Akhirnya Negatif COVID-19 7

Sumber : Eddie Dieana

Nak cerita lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia di https://t.me/kisahdunia

Sharing is caring!