Skip to main content
[VIDEO] 4 Tahun Baru Move On, Lelaki Kuatkan Diri Buang Gambar Ex-Awek Ke Laut

Sharing is caring!

'Move on'. Kata orang, fasa itu memang mudah. Namun apabila jodoh sudah terhenti di tengah jalan, hanya tuan badan sahaja yang mengerti penderitaan untuk melupakan segala kenangan. Jangan katakan sehari atau sebulan, kadangkala tempoh move on memakan masa sehingga bertahun-tahun lamanya. Bukanlah tidak menerima takdir Allah, namun proses untuk seseorang melepaskan 'cinta lama' tidaklah semudah yang disangka. Barangkali, demikianlah kedukaan yang terbuku dalam hati seorang lelaki ini.

BACA : Elak Kanser Ovari, Wanita Berkahwin Kena Hamil Paling Kurang Sekali Dalam

Melalui akaun TikToknya sejak semalam, jejaka bertopi merah ini dilihat sedang berada di tengah-tengah kawasan laut. Dengan riak wajah yang seakan-akan berat hati, dia memegang sekeping gambar bersama bekas teman wanitanya dahulu. Jelasnya, segala kenangan yang diciptakan bersama masih lagi tersimpan rapi walaupun gadis itu sudah menjadi milik insan lain. Namun setelah hampir 4 tahun, dia kini sudah benar-benar bersedia untuk mengikhlaskan semuanya berlalu pergi dengan membuang foto itu ke dalam air.

@jack_sparrow166

4 Tahun Kau Jadi Milik Orang Tapi Aku Masih Simpan Kenangan Kita , Hari Nie Aku Buang Kecewa Selamat Datang Bahagia #Luka #Tidak #Berparut #fyp #fy

♬ Apakah Itu Cinta – Ipank

Meraih lebih setengah juta tontonan sejak dimuat naik, netizen turut merasa sayu hati dengan ketabahan jejaka berkenaan untuk melepaskan gambar bermakna tersebut. Semacam memahami rasa pilu yang disimpan selama ini, ramai juga mendoakan agar dia bertemu dengan jodoh sebenar kelak.

[VIDEO] 4 Tahun Baru Move On, Lelaki Kuatkan Diri Buang Gambar Ex-Awek Ke Laut 2

[VIDEO] 4 Tahun Baru Move On, Lelaki Kuatkan Diri Buang Gambar Ex-Awek Ke Laut 3

Sumber : TikTok Jack Sparrow 166

Nak cerita lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia di https://t.me/kisahdunia

Sharing is caring!