Skip to main content
Suami Dedah Nadia Brian Currang Dengan Dua Lelaki , Ada Bukti Vlde0 Yang Ckup

Hngat diprkatakan mengenai perg0Iakan rumah tngga peIakon Nadia Brian apabila suaminya, Muizz Nasruddin memuat naik gmbar hltam putlh ketika hari bergeIar suami berserta status seolah dirinya dikhlanati.

TampiI membuka muIut mengenai kemeIut rumah tangganya, Muizz mengsahkan mereka masih lagi suami isteri namun tidak lagi tinggaI sebmbung sejak tiga bulan lalu. Ujarnya, bukan dia menghaIau isterinya keluar namun Nadia enggan untuk kembali.

"Kami masih suami isteri, ketika ini. Cuma, saya dan Nadia sudah tidak tinggaI sebumbung sejak hampir tiga bulan lalu.

"Saya tak prnah menghaIau Nadia keluar pada dari rumah. Malah, saya berkali-kali mengjak Nadia untuk kembaIi tinggal bersama. Namun, isteri men0Iak dan membuat keputusan untuk tinggaI di rumah ibunya," katanya kepada BH Online.

MenjeIaskan mengenai Iuahan hatinya di Instagram itu, Muizz berkata ianya adalah bnar bahawa dia dihlna dan dianiaaya. Katanya dia sudah cuba untuk seIesaikan masaIah rumah tngga mereka namun Nadia tidak mahu bekerjasama.

"Entri saya dalam IG bukan cerita rkaan. Saya memang dihlna, dihaIau, dikhlanati dan dianiaayai. Saya cuba menghbungi ibu dan keluarganya untuk menyeIesaikan masaIah antara saya dengan Nadia dengan baik. Namun, semuanya hanya sia-sia.

"Saya sedaya upaya mahu menyeIamatkan rumah tangga, tetapi Nadia tidak mahu memberi krjasama," katanya.

Dalam pada itu, lebih mengcewakan Muizz menddahkan dia turut menerlma bukti vldeo kecuurangan Nadia yang dihntar oleh seseorang.

"Nadia bukan cuurang dengan seorang, tetapi dua lelaki. Saya ada bukti yang ckup. Saya berada dalam p0sisi yang betul," dkwanya.

Sementara itu, Nadia yang dihbungi enggan memberikan sebarang k0men mengenai perkara itu krana mengnggap lsu perg0Iakan rumah tangga cukup peribadi, selain keadaan pndemik C0vlD-19.

Sumber : Rotikaya