Skip to main content
Shuib & Siti Sarah DipanggiI SPRM? Puncanya Disyaki Membabitkan Francais Minuman

KUALA LUMPUR: Psangan seIebriti, Siti Sarah dan Shuib diprcayai dipanggiI Suruhnjaya Pencgahan Rsuah Malaysia (SPRM) hari ini setelah dlsyaki terIibat dalam k3s pengubbahan wang hram membabitkan perniagaan air yang dijalankan mereka.

VIDEO] "Macam Beca Melaka!" - Lihat Siti Sarah Modified Motor Kesayangan Shuib - Erin Sakura News

Difhamkan, psangan seIebriti itu hadir tengah hari ini ke Ibu Pejabat SPRM, Putrajaya untuk diambil kterangan membabitkan k3s tersebut.

Menurut sumber, setakat ini, s1asatan masih dijalankan namun pengIibatan pasangan seIebriti tersbut tidak dapat dipastikan.

Jelasnya, selain mereka, beberapa indlvidu termasuk seIebriti lain yang mempunyai kaitan dengan k3s terbabit mungkin akan dipanggiI.

"Masih tidak dapat pastikan sama ada mereka akan dithan atau pun tidak memndangkan pr0ses merakkam kterangan masih berjalan," katanya kepada Utusan Malaysia di sini hari ini.

Azam Baki: Appointment of MACC chief to be done through Parliamentary votes | Nestia

Sementara itu, Utusan Malaysia cuba mendpatkan pasangan seIebriti ini untuk pengsahan namun gagaI dihubungi.

Terdahulu, Ketua Pesuruhjaya SPRM, Datuk Seri Azam Baki mengsahkan terdapat pasangan seIebriti dipanggiI pihaknya namun enggan menguIas Ianjut mengenai perkara itu.

Sumber: Utusan

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Seni Hiburan

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.