Skip to main content
Que Haidar Dapat Offer Berlakon Tapi Cara Yang Ditawarkan Buat Que Haidar Tak Puas Hati

Que Haidar meluahkan rasa kurang senang dengan pendekatan sebuah produksi yang disifatkan sebagai tidak profesional semasa berurusan dengannya.

Etika kerja tidak betul

Foto: Que Haidar

Melalui Whatsapp tersebut, seorang wanita yang dikenali sebagai Wanie dikatakan ingin memberi tawaran berlakon kepada Que Haidar, namun cara wanita itu yang secara langsung bertanya tentang jadual pelakon itu kurang disenangi. Dakwa Que Haidar, pihak produksi seharusnya menerangkan dengan lebih lanjut projek tersebut dahulu.

Anda sepatutnya bentangkan apa isi project tersebut, directornya, jalan ceritanya, wataknya, pemain2 yg lain, lokasinya dll. Biar pelakon itu sendiri bertanyakan date tersebut. Maaf sekali lagi SY terpaksa reject tawaran anda sebelum SY ambil tahu tentangnya. Anda sepatutnya menggunakan cara ini dgn semua pekerja filem, bukan utk pelakon sahaja

Bagi Que Haidar, mungkin pelakon lain tidak kisah dengan cara seperti ini, tapi dia nyata kurang senang jika dilamar untuk berlakon sebegini.

Jimat bajet

Sudah bersuara

Mana adab?

Sumber: Que Haidar via Oh Bulan

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.