Skip to main content
PDRM Tampill Beri Kenyattaan Ini Setelah Tularr Videeo Sekumpullan Remaja Gannggu Makcik Tepi Jalan

Sekumpulan remaja di Bachok dipercayai dari sebuah kampung di sini tergammak menggannggu dan membulli seorang wanita warga emass sehingga dia terpakksa melarikkan dirri untuk menyelammatkan diri.

Kejadiann itu diketahui umum apabila satu video menunjukkan perbuattan remaja yang tidak bertanggungjaewab itu tular di laman sossial hari ini.

Dalam video berdurasi 30 saat itu, sekumpulan remaja bertindakk menggannggu seorang warga emass berusia dalam lingkungan 70 an.

Acah-Acah Ganggu

Mereka bertindak mengaccah-acah untuk menenddang dan menumbbuk warga emass itu sehingga wanita tersebut cuba untuk mempertahhankan diri dengan menggunakan payung yang dibawanya.

Warga emas yang memakai tudung, baju dan kain batik itu kelihatan berrang dengan perbuattan remaja tersebut,namun dia hanya mamppu memballas perbuattan mereka dengan kata-kata.

Lari Ke Hutan

Bimbang dengan keselammatan diri, wanita warga emass itu bertindfak melarrikan diri kawasan gellap yang dipercayai hutan yang berada berhampiran lokkasi kejadiann.

Berdasarkan video yang tular itu, ia dipercayai dirakamm sendiri oleh salah seorang kumpulan remaja yang menggannggu wanita itu.

Kejaddian dipercayai berlaku di Kg Banggol Pauh dekat sini.

Kredit Gambar HMetro

Sementara itu, Ketua Polis Daerah Bachok, Deputi Superintendan Samsulmuddin Sulaiman ketika dihubungi Kosmo! berkata, polis masih belum menerima sebarang lapporan berhubung kejaddian tersebut.

Katanya, orang ramai yang mempunyai maklumat mengenai kejaddian itu diminta untuk menghubungi atau melapporkan kepada pihhak polis.

Sumber : Kosmo