Skip to main content
Akhirnnya Shuib Tampill Setelahh DipanggillSPRM Semalam, Dia Beritahhu Apa Yangg Merekka Siasatt Sebenarrnya

SELEPAS dipangggil Suruhannjaya Pencegahhan Rassuah Malaysia (SPRM) untuk siasattan pada Khamis, pelawakk Shuib tampil meluahhkan rassa syukkur prosess itu berjalan lanccar.

Shuib atau nama sebenarnya Shahmira Muhammad, 36, berkata, dia memberikan kerjasama selama 23 jam kepada SPRM dalam siasattan berkaitan pengubhhan wng harram.

Ahli kumpplan Sepahtu itu juga berterima kasih kepada agensi itu yang memberi layanan baik kepadanya.

"Salam Jumaat, Alhamdulillah syukur. Terima kasih kepada semua yang mendoakan saya dan isteri.

"Saya dipanggil untuk membantu siasattan SPRM berkenaan (pengubahhan wng hrram) dan terima kasih kepada pihak SPRM kerana memberi layanann yang sangat baik pada saya sepanjang 23 jam siassatan.

"Saya anggap ini satu cabbaran dan duggaan dalam bisness. Doakan perniagaan BubbleBee kami terus maju dan memberi manffaat pada semua orang".

"U pray for the Rain, u have to deal with the mud also, (anda berdoa untuk hujan, anda harus berdepan dengan lumppur)" ujarnya.

Pada Khamis, Shuib dan isterinya penyanyi Siti Sarah ini dilapporkan dipanggil hadir ke pejabat SPRM, Putrajaya berhubung pengubbahan wanng harram membbabitkan perniagaan air yang dijalankan mereka.

Pengurus pasangan itu, Nana Mohamad Rom memberitahu, Sarah hadir hanya untuk menemani suaminya dan tidak terlibbat dalam siassatan tersebut.

Terdahulu, Sarah menerusi Instagram turut meluahkan rasa syukur dan memberitahu mereka hadir bagi memberikan kerjasama penuh terhadap siasattan tersebut.

"Alhamdulillah Syukur… kami dipanggil untuk memberikan kerjasama dan menjalankan tanggungjawabb sebagai rakyat Malaysia," ujarnya.

Sumber : Mstar