Skip to main content
[VIDEO] Baru Nak ‘Show Off’ Basikal, Gadis Malu Sendiri Tersungkur Dalam Sawah

Sharing is caring!

Sejak kebelakangan ini, aktiviti berbasikal dilihat sudah menjadi trend terutamanya dalam kalangan anak muda. Walaupun sekadar riadah, tapi soal keselamatan perlu diberi perhatian jika tidak mahu mengalami situasi tak terjangka seperti dialami oleh gadis Indonesia ini.

BACA : Baru Nak Tangkap Feel, Bapa Mithali 'Terciduk' Bila Adik Anas Menyampuk Ceramah

Menerusi sebuah rakaman video yang dimuat naik di TikTok, dua gadis begitu excited beriadah dengan menunggang basikal masing-masing. Namun baru sahaja ingin beraksi di hadapan lensa kamera, tiba-tiba satu kejadian lucu telah berlaku apabila salah seorang daripada mereka tersungkur masuk ke dalam sawah.

[VIDEO] Baru Nak 'Show Off' Basikal, Gadis Malu Sendiri Tersungkur Dalam Sawah

[VIDEO] Baru Nak 'Show Off' Basikal, Gadis Malu Sendiri Tersungkur Dalam Sawah

Difahamkan, insiden mencuit hati itu berlaku gara-gara gadis berkenaan gagal mengimbang badan sewaktu turun daripada basikal sebelum tersungkur ke dalam sawah. Melihat kepada situasi itu, beberapa penduduk yang kebetulan melalui laluan tersebut menghulurkan pertolongan mengangkat semula basikal dan gadis terbabit.

@apasijinggggggg

parah kalo ga fyp🥺 #fypシ #videongakak

♬ original sound – Prankster ID – clublakilaki

@apasijinggggggg

Balas @shakila2875 😭😭😭

♬ original sound – hl.ppl – hl.ppl

Ternyata, tragedi tidak disangka-sangka itu mendapat perhatian warganet dengan meraih lebih 500 ribu tontonan. Di samping terhibur dengan insiden mencuit hati itu, rata-rata mereka meluahkan rasa simpati terhadap gadis berkenaan yang tersungkur ke dalam sawah sambil diketawakan oleh rakannya.

[VIDEO] Baru Nak 'Show Off' Basikal, Gadis Malu Sendiri Tersungkur Dalam Sawah [VIDEO] Baru Nak 'Show Off' Basikal, Gadis Malu Sendiri Tersungkur Dalam Sawah [VIDEO] Baru Nak 'Show Off' Basikal, Gadis Malu Sendiri Tersungkur Dalam Sawah

Sumber : TikTok hl.ppl

Nak cerita lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia di https://t.me/kisahdunia

Sharing is caring!