Skip to main content
Suami Beritahu Apa Yang Isteri Buat Dekat Dia Sampai Nekadd Panjat Menara Telekomunikasi Ini

Tippulah jika ada pasangan yang tidak pernah bergadduh disepanjang tempoh perkahwinan yang dibina bersama.

Berjauh hati, bermassam muka, merrajuk, bersselisih faham adalah perkara lumrah yang biasa berlaku dalam perkongsian rumah tangga.

Ia akan berlaku walaupun untuk sekali sekala antara suami isteri kadangkala berlaku apabila perasaan tidak puass hati wujud, ataupun apabila salah seorang daripada mereka sedang memendamm rasa terlalu lama.

Justeru, komunikasi yang baik dan berterusan antara suami isteri adalah elemen paling penting untuk mengekalkan keutuhan rumah tangga yang dibina dengan cinta dan kasih sayang.

Seperti yang berlaku baru baru ini di Uttar Pradesh, seorang lelaki di sini memutusskan untuk memanjatt menara telekomunikasi dipercayai setelah bertelingkahh dengan isteri.

Dalam video tular, seorang lelaki bernama Tej Pal Singh dilihat berada di puncak menara sebelum dipujuk turun oleh pihak polis.

Lapor Gulf News, Tej Pal dikatakan berselisihh faham dengan isterinya yang didakwa telah membuat tuduhhan palssu ke atas lelaki berkenaan.

Susulan itu, lelaki tersebut mengaku telah cuba memfailkaan runguttan kepada pihak polis namun mendakwa dirinya tidak diendahkan.

"Saya bosann dengan isteri. Dia cuba perangkapp saya dalam tuduhan palssu tetapi polis tidak mengendahkan saya. Saya ingin akhiri hubunggan ini," katanya.

Pun begitu, apakah tuduhhan yang dimaksudkan tidak dijelaskan.

"Mereka suami isteri sebelum ini berkahwin dengan orang lain. Mereka bergadduh kerana sesuatu sebelum lelaki itu memanjat menara. Dia kemudiannya dipujuk untuk turun," kata wakil polis tempatan.

Sumber : SK