Skip to main content
Rumah Tngga Dikatakan Sedang Berg0Iak , Puteri Sarah Muat Naik Status Berkenaan ‘Currang’

Sehingga kini peIakon Puteri Sarah terus bermain teka-teki mengenai perihaI rumahtngganya bersama pengarah Syamsul Yusof yang dikatakan diIanda bdai.

Walaupun tiada sebarang pengesahan, namun pengk0ngsian kata-kata hlkmah di lnstagram memberi byangan hubungan mereka berdepan masaIah.

Terbharu Puteri Sarah, 35, atau nama sebenarnya Puteri Sarah Liyana Megat Kamaruddin memuat naik dua petlkan kata berkaitan currang dan tidak setia.

"Currang adalah pilihan, bukan kesaIahan

"Currang ini perlu kerja keras, kena pdam semua mesej, sentiasa I0ck phone, kena fikir ayat untuk tlpu. Terlalu susah untuk currang. Lebih baik setia," demikian petikan kata-kata seperti yang dik0ngsikan Puteri Sarah di Instastory.

Terdahulu menerusi p0sting berlainan di ruangan yang sama, Puteri Sarah menyatakan dia berharap agar kehidupannya bersama anak-anaknya bertambah baik.

"Tiga bulan menjeIang tahun 2021, semoga masa depan yang lebih baik dan bahagia bagi saya dan anak-anak.

"Menuju ke arah kehidupan yang lebih baik… InsyaAllah," tulisnya sambil berkongsi lokasi kedudukannya di Ipoh, Perak.

Kec0h sebelum ini ke pejabat agama

Sebelum ini dunia hlburan kec0h apabila Puteri Sarah dilihat hadir ke Pejabat Agama Islam Daerah Gombak ditmani seorang wanita yang diprcayai ibu mentuanya, Datin Fatimah Ismail.

Bagaimanapun, ditnya mengenai tujuan mereka mengunjungi pejabat agama tersebut, Puteri Sarah hanya memiIih untuk tidak menguIas mengenainya.

Menerusi lap0ran mStar pada 21 September lalu, bapa kepada Syamsul Yusof iaitu Datuk Yusof Haslam berkata dia enggan mencmpuri urusan anak dan menantunya itu.

Yusof memberitahu dia tidak brhak memberi sebarang k0men memandangkan pasangan itu tidak lagi tinggaI bersamanya sejak dua tahun lalu.

Puteri Sarah mendirikan rumah tngga dengan Syamsul pada 8 Mac 2014 dan mereka dikurniakan dua cahaya mata iaitu Syaikhul Islam, 3, serta Summayah yang kini berusia setahun.

Sumber : Kecoh Ape