Skip to main content
Nama kena petik, punca rumah tangga Nadia Brian bergolak. Ini reaksi Aidit

Timbul dakwaan mengatakan Aidit Noh dikatakan menjadi punca perg0lakan rumah tangga Nadia Brian dan suaminya, Muizz Nasruddin, pelakon itu menafi-kan sekera-snya dakwaan tersebut.

Aidit berkata dia tidak tahu menahu tentang perkara itu serta tidak mahu melayan desas desus mengaitkan namanya sebagai orang ketiga hanya kerana mereka bergandingan menerusi drama, Sweetie Nanie.

Saya Tak Tahu Apa-apa

"Saya tak kacau isteri orang. Saya hanya buat kerja. Ini lumrah dunia seni, kami berlakon sahaja. Saya tak tahu apa-apa. Itu m4salah rumah tangga mereka, tidak ada kena mengena dengan saya. Saya hanya jalankan tanggungjawab sebagai pelakon, itu sahaja.

"Lebih baik saya fokus jaga kesihatan dan diri sendiri. Saya tak ada nak jadi orang ketiga atau nak ramp-as isteri sesiapa," katanya kepada Utusan.

Terdahulu, nama aktor itu dikaitkan dengan masalah rumah tangga Nadia selepas suaminya memuat naik gambar serta luahan rasa kece-wa dengan tanda pagar ANvsNB sekaligus mencetuskan persoalan dikalangan netizen.

Bagaimanapun, Nadia berkata itu mungkin suaminya hanya meluahkan rasa isi hatinya dan memohon semua pihak mendoakan kesejahteraan rumah tangganya

Ogos lalu, Nadia menafikan dakwaan rumah tangga yang dibina bersama suami sedang berg0lak ia berikutan pelakon itu tidak lagi memuat naik gambar bersama selepas kali terakhir pada Aidilfitri lalu.

Jelasnya, dia tidak berapa gemar berkongsikan hal peribadi di media sosial. Ujarnya, jika tidak memuat naik gambar bersama tidak semestinya tak bahagia

Sekepas dari itu Perkongsian suami kepada pelakon Nadia Brian iaitu Muizz Nasruddin menjadi perhatian ramai apabila memuat naik gambar serta kapsyen berbaur kekec-ewaan.

Menerusi entri itu. Muizz meluahkan perasaan tiada apa yang lebih menyaki-tkan daripada dikhia-nati, dikec-ewakan dan dih-ina oleh orang tersayang