Skip to main content
Macam Lari Marathon, Rakaman CCTV Tunjuk Saat Saat Individu Ini Buat Cubaan Merompakk Bank

Ambank Batu Gajah – Menerusi perkongsian di Facebook InfoRoadblock JPJ/Polis hari ini dari makluman awal terjadi satu kess rompakkan menggunakan pisstoll mainan.

PDRM sedang mencari susspekk yang telah melarikann diri sebaik sahaja pengawall keselamaatan merampass objek tersebut.

Makluman Awal

Makluman awal kes roompakan bersenjjaata berlaku l/kurang jam 3 petang tadi di ATM Ambank Batu Gajah.

Seorang lelaki yang bersenjjatakan sepucuk pisstol mainan telah meluru ke arah pengawal keselamatan sambil mengaccu pistooll tersebut.

Pengawwal tersebut telah bertindak dengan meramppas pisttol tersebut dan berlaku sedikit pergellutan sebelum suuspek melarikan diri.

Tiada kecedderaan dan keruggian yang dilaporkan. PDRM sedang giat membburu susspek.

Komen Dari Orang Ramai

DARI BENTUK MUKA DIA .MUNGKIN SEKARANG DIA LAGI BERPELUH,KETAKUTAN,X BISSA MAKAN ,X BISSA TIDUR , RISAU , DAN BERFIKIR KENAPA AKU BUAT BENDA TU , LAST DIA BUAT KAD OKU

Nasib brother lori tu rakam video kalau tak rakam tak dapat tgk dia lari comei gini.

Sebelum ni xpernah ada kess2 mcmni…sejak 2 menjak ni..ramai yg buat kerja gilla sebab kewangan ,sebab panddemic..kepada yg ada masalah kewangan tu jgn la pikir dan ambil tindakan draastik ,ingat lah Alllah ada susah itu ujian sebelum ni kita senang dgn dunia..pedoman dan pesanan utk aku juga.

Cadangan diwajibkan mana2 yg ingin berurusan di bank perlu lalui1 kamera atau cctv khas buka mask pamer wajah terlebih dahulu sebelum masuk.

Sumber : InfoRoadBlock/OM