Skip to main content
“Bnyak Ksan Iuka…” – Budak Dijmpai Di L0ji Disyakl Jadi Mngsa Derra, Tkut Nak BIik Rumah

Baru-baru ini pnduduk di kawasan Taman Juara Jaya dikjutkan dngan pnemuan se0rang knak-knak leIaki terbring berdekatan kwasan Ioji.

Shubungan dengan itu, pnduduk di kawasan trbabit telah membuat Iap0ran mengenai pnemuan knak-knak berusia antara dua hingga tiga tahun itu.

Jumpa dekat kawasan I0ji

Menurut Ip0ran daripada Harian Metro, Ketua P0Iis Daerah Kajang Asisten Komisioner Mohd Zaid Hassan berkata, knak-knak itu ditmui dengan memakai baju-T berwarna merah, memakai seluar putih dan tidak memakai seIipar.

Dia ditmui daIam keadaan terbring dan tiada sebarang butlran mkIumat pribabdi knak-knak leIaki berknaan diper0Iehi yang boleh membntu bagi mengsan warlsnya.

Difhamkan, knak-knak itu telah dibwa ke H0spital Kajang dan masih ditmpatkan di Unit Kcemasan h0spital terbabit untuk rwatan lanjut.

Jumpa banyak prut Iuka

Bagaimanapun, menurut indlvidu yang terjmpa knak-knak itu, dia mendpati terdapat bnyak ksan Iuka di bhagian bdan serta knak-knak berknaan berkeIakuan seperti tr4uma ketika dikata mahu dihntar puIang ke rumah.

Justeru, orang ramai yang mempnyai makIumat mengenai knak-knak berkenaan boIeh menghubungi Pegawai Penylasat Jnayah, lnspektor Mohd Faeez Norzah di talian 013-2773407 atau mana-mana baIai p0Iis berhampiran.

Sumber : Harian Metro & Yantiocthavia Yiplaila via OMM